2023-08-01 656 瀏覽
諗起想食guacamole的話,就會去11 Westside,不過餐廳比較遠,同埋位置都幾隔涉,記得第一次去嘅時候都搵咗幾耐下。呢到點guacamole,待應會推車過尼即刻整,新鮮牛油果加入蕃茄、洋蔥等,亦都可以根據個人口味再adjust調味,我就鐘意多加青檸汁〜 不過上次lunch過去,唔知係咪因為坐bar枱的原因,嗌咗guacamole後待應係係第二枱客人到整,整完直接分一半serve過尼,即刻覺得成個experience差咗。除咗guacamole,呢到嘅tacos都好出色,亦有好多唔同口味,份量較少,似係mini tacos,可以試幾款口味,缺點就係食一個肯定唔飽的,價錢亦都較貴,推介Carne Asada同Mango Shrimp〜 而甜品就真係好一般,Ami’s tres Leches Cake質感似食發水海綿。