餐廳: 海饌 - 海鮮牛扒餐廳 (Fashion Walk)
資訊:

2023-10-02 231 瀏覽
Fashion Walk呢條食街都幾多餐廳,呢間西餐廳主打多國菜,本Menu好厚,菜式既選擇都幾多😈《烤雞肉牛油果藜麥沙律碗 $130》都幾大份,有牛油果,車厘茄,藜麥,雞蛋,Feta Cheese同好多沙律菜,仲有一大塊烤雞,味道就正正常常,食完都幾飽下🙈《脆炸有機甜粟米餅配芫荽青檸酸忌廉 $100》炸粟米球都唔錯,炸得好脆,入面真材實料,全部都係粟米🤣但調味比較清淡,加青檸會清新啲,感覺冇咁熱氣😂《香蒜橄欖油浸墨魚片 $135》墨魚片好嫩,一開頭見到成碗油有啲驚,但食落又冇睇到咁油,蒜片炸得幾脆,墨魚同蒜片一齊食口感會更好,又脆又軟👍🏻《紙包一夜干海鱸魚配意式香草橄欖油 $320》呢個真係幾值得叫,海鱸魚原條上,上枱個時先淋啲橄欖油上去,超好食,魚肉肉質鮮嫩,非常之滑身,意外驚喜!!😍整體服務都幾好,食完沙律已經幫我地換碟,食完小食又換碟😂仲有好多cocktail可以叫,見到好多枱都叫啤酒,氣氛都唔錯🙈海饌 - 海鮮牛扒餐廳銅鑼灣Fashion Walk食街加寧街9-11號華高大廈地下C及D號舖[⭐️5分為滿分]味道⭐️⭐️⭐️⭐️環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢⭐️⭐️⭐️⭐️推薦⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

《烤雞肉牛油果藜麥沙律碗 $130》
烤雞肉牛油果藜麥沙律碗