2016-07-01 667 瀏覽
見佢開左係熟食市場對面,咁岩今晚無咩野做,放工就行左入去。無諗過佢閒日晩都咁多人!睇完個餐牌就明!鐵板餐都只係$50起!大家樂都唔只啦!我見其他人叫,熱辣辣,滋滋滋咁,自己都有d想食!不過因爲唔算好餓,所以叫左English Breakfast. 價錢好平!只係$68!最令我impressed既係隻菇!d牛油滲左落去增加左隻菇既香味,軟硬度適中,食菇都已經覺得好享受!腸都好特别!咬落去食到肉感,咸咸地用黎中和其他食物既味都唔錯!三文魚同煙肉都係一舊仔,分量岩岩好!朋友叫左個waffle, 揀左下圖既combination,佢既waffle唔係行硬脆路線,而係行軟棉既感覺!今次揀左芝士味waffle,淡淡既芝士粉香味令waffle唔會同其他野唔夾!蜜糖+朱古力雪糕+cream+士多啤梨+waffle係好正既配搭!就咁入黎食waffle都覺得抵!個雪糕仲有d朱古力碎!正!我地坐既係高枱高凳,環境都幾舒服!
鐵板餐都只係$50起!大家樂都唔只啦!
我見其他人叫,熱辣辣,滋滋滋咁,自己都有d想食!
English Breakfast
waffle
我地坐既係高枱高凳,環境都幾舒服!
English Breakfast
waffle