今次因為朋友想搵間坐得舒服既日本餐廳,所以專登簡左呢間try try佢。初頭有啲懷疑間舖頭既位置,因為寫住2W-2X號,但係打左電話上間餐廳度問,就知原來個出入口係兆萬中心對面,只需要搭𨋢上去就到,真係幾方便!其實地方好闊落坐到好多客,又唔會話同隔離枱坐得好貼。日本居酒屋裝修真係比人覺得好似去左轉日本旅行咁🤣🤣🤣呢間舖頭用手機ar code落單都比較容易同方便。今次因為我哋勁肚餓,有好多食物都唔記得影相😂我哋叫左$78@壽司烏冬餐,$58鍋燒烏冬定食,$48黑松露三文魚沙律,仲有+$8@兩杯野飲。我覺得最有驚喜既係黑松露三文魚沙律!每粒切粒三文魚上面都沾滿黑松露醬,每啖都有黑松露嘅味道,但係又有三文魚嘅新鮮,真係幾好食!鍋燒烏冬定食仲配埋一條天婦羅仲有一細碗沙律,我轉左烏冬做拉麵,拉麵都好煙韌,豬骨湯又夠濃,真係幾唔錯!!壽司烏冬餐比嘅壽司好多又幾好食,再加埋一碗嘅豬骨湯拉麵,真係份量勁足,物超所值!而最令我唔滿意既竟然係杯乳酸梳打😭,唔知係唔係因為今日廚房唔同人既問題,當我一溝雲曬成杯野飲,飲落去就好似有啲跌打酒味咁,我平時喺其他舖頭飲嘅都唔係呢隻味!!

黑松露三文魚沙律

壽司烏冬餐