2024-05-12 29 瀏覽
我上網睇到好多人介紹元朗美食嘅群組,一定有呢一間餐廳,位置響富達廣場附近,非常方便,而且佢哋嘅牆身都好特別,非常吸引,而且呢度出名喇沙,鍾意食喇沙嘅朋友同埋鍾意食馬拉盞肉碎生菜包嘅朋友,一定要利是呀,因為呢度食飯真係好友驚喜呀,我非常推介豉椒炒蜆,佢哋嘅豆豉汁都好惹味,而且蜆肉非常多,配菜配搭得好好食,而且馬拉盞炒時菜,非常新鮮,係非常開胃,非常適合鍾意食蔬菜嘅朋友,我仲有唔同嘅小食㗎,例如有酸辣鳳爪,非常之酸酸甜甜好開胃㗎,所以我覺得好專業嘅食物啊,而且呢度嘅青檸梳打都好好飲啊,飲完之後會好舒服,好爽,而且呢度嘅炸雞扒炸雞都好好食呀,即係即整,而且份量十足,睇得出廚師好有心機為客人服務,而且呢度嘅服務多好有效率,好快就會上菜,真係好開心
我上網睇到好多人介紹元朗美食嘅群組,一定有呢一間餐廳,位置響富達廣場附近,非常方便,而且佢哋嘅牆身都好特別,非常吸引,而且呢度出名喇沙,鍾意食喇沙嘅朋友同埋鍾意食馬拉盞肉碎生菜包嘅朋友,一定要利是呀,因為呢度食飯真係好友驚喜呀,我非常推介豉椒炒蜆,佢哋嘅豆豉汁都好惹味,而且蜆肉非常多,配菜配搭得好好食,而且馬拉盞炒時菜,非常新鮮,係非常開胃,非常適合鍾意食蔬菜嘅朋友,我仲有唔同嘅小食㗎,例如有酸辣鳳爪,非常之酸酸甜甜好開胃㗎,所以我覺得好專業嘅食物啊,而且呢度嘅青檸梳打都好好飲啊,飲完之後會好舒服,好爽,而且呢度嘅炸雞炸雞都好好食呀,即係即整,而且份量十足,睇得出廚師好有心機為客人服務,而且呢度嘅服務多好有效率,好快就會上菜,真係好開心