2024-01-22 520 瀏覽
好耐冇食呢間三文治,今次經過即刻買返屋企嘆🥰 依舊好多人排隊買 好受歡迎!食物即叫即製,主打爆餡三文治,食一盒已經飽,適合早餐午餐食😆 仲有提供多款台式食品及飲料,質素高 份量十足,性價比高🙆🏻‍♀️ 最近仲出咗新品,主打牛肉三文治~🌟麵包非常鬆軟,配搭超厚滑蛋及多款配料,口感豐富,好正呀🤤 香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治✨沙嗲牛肉好香濃,回味無窮🤤 牛肉質感鮮嫩多汁,滑蛋則是煎得恰到好處,蛋黃鬆軟滑滑的,口感非常順滑表弟三文治✨(經典火腿芝士滑蛋 + 香酥肉鬆)推薦,口感豐富多層次😋 火腿芝士滑蛋的組合非常經典,滑蛋的豐潤口感同芝士濃郁味道完美融合,好好味!Double濃厚松露蘑菇滑蛋治✨我的最愛😍 素食者也可以適合~黑松露香味超濃,滑蛋入面有大量蘑菇,口感又滑又爽!配搭好吸引🤤樽仔王牌奶茶✨香濃奶茶,好飲推薦👍🏻

🌟麵包非常鬆軟,配搭超厚滑蛋及多款配料,口感豐富,好正呀🤤

香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治✨

表弟三文治✨
(經典火腿芝士滑蛋 + 香酥肉鬆)

Double濃厚松露蘑菇滑蛋治✨

樽仔王牌奶茶✨
香濃奶茶,好飲推薦👍🏻
外賣自取