2016-07-17 1065 瀏覽
心血來潮想食burger,就諗起seafood stand..上次試左牛魔王..一直心思思好想encore,但冇理由有咁多款唔試晒佢😈咁岩呢排熱氣又唔想食炸野,所以就好勇咁想試下個香辣羊仔柳漢堡 其實有諗會唔會好膻(因為不算太好羊肉)同埋menu寫spicy(想要剌激味蕾又唔食得辣T^T),問過店員佢話微辣,覺得可以一試,店員仲好貼心咁建議將個醬汁分開上點左少少個醬試,唔算太辣,唔食得辣既我都食到,不過保險啲只係落左一半.. 羊仔柳食落有少少膻,唔韌,箍緊牙既我牙齒唔太有力都咬得到,醬汁既微辣一方面令人胃口大開,減低油膩感,(所以忍唔住落埋剩低既醬) 另一方面都遮蓋左羊肉既膻味。值得一讚嘅係:餐廳超貼心咁提供即棄手套,完全岩晒好想落手食burger,又唔想食到成手油淋淋既女孩子們

店員仲好貼心咁建議將個醬汁分開上
Lamb  burger
) 另一方面都遮蓋左羊肉既膻味。

2016-07-15
  • 香辣羊仔柳漢堡