2021-06-11 92 瀏覽
原來食burger都可以好多選擇!呢間burger店嘅menu好大張,寫到密密麻麻,雞/牛/鴨/素/素肉/海鮮,諗得到嘅配搭都應有盡有!搞到選擇困難添◉‿◉睇完openrice決定揀呢兩個好似多啲好評的:牛油果醬芝士雞柳漢堡🐔🍔好多牛油果醬啊٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و雞柳好厚,大大啖咬落去好滿足!鵝肝牛肉漢堡🦢🍔根據非正式統計呢個應該係openrice上最多人揀嘅漢堡(・ω・)ノ雖然少少貴但都想試吓,因為出面真係好似少啲見到鵝肝配漢堡ʕ •ᴥ•ʔ賣相已經令人眼前一亮,鵝肝配牛肉相輔相成,個味道好和諧٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و仲有雙鵝肝揀嘅,不過我就覺得呢個比例已經幾好食,可以試咗呢個先(。・ω・。)ノ大烤菇沙律🍄🥗又有生洋蔥啦٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و好大份,好適合同朋友share食,不過唔算好多種沙律菜,所以如果自己食就會單調啲喇。

牛油果醬芝士雞柳漢堡🐔🍔
牛油果醬芝士雞柳漢堡