母親節都就快黎啦!梗係要孝順媽咪帶佢去食好野先得😆媽咪慳家開又鐘意食牛,一定要搵d cp值高又食到和牛嘅地方帶佢去食先得☺️牛大人呢款澳洲極上和牛餐就啱晒佢😆價格親民仲可以任食和牛,而且仲有其他海鮮配料任君選擇🤭爸爸媽媽都可以食到自己想食嘅野,very good🤗養生嘅媽咪揀左個養生濃湯鍋,湯底用料十足,而且好清甜,用黎打邊爐就啱晒🥰嗌完先發覺原來新推出左三椒酸菜鮮魚鍋同醍醐蕃茄酸辣鍋,兩個睇落都好吸引,下次同fd再黎試下先得🤤呢期牛大人同夢王蛋合作,每人可以揀隻熟或者生蛋,我們就梗係生熟都試晒啦!熟蛋就咁食已經蛋香十足,生蛋仲可以用黎蘸和牛一齊食,令到和牛更滑更香,牛味更出,呢個組合係我最鐘意嘅combo鐘意食牛嘅媽咪就最鐘意M5和牛牛肩卷🐄,鐘意佢油香牛香都有齊,我就返而最鐘意佢d海鮮,沙白同蝦認真必食🦐🐚,蝦肉超彈牙,一定好新鮮,沙白大隻厚肉冇沙超鮮甜,淨係呢幾樣野我們都encore左幾round😋除左QR code自助落單嘅野食之外,出面自助區嘅食物選擇都好多,而且野飲真係好正,媽咪嗌左個鴨屎香檸檬茶,出面一杯都幾十,呢到任飲又任食,媽咪大讚抵食,見佢食得開心又開胃,都好慶幸揀左

除左QR code自助落單嘅野食之外,出面自助區嘅食物選擇都好多,而且野飲真係好正,媽咪嗌左個鴨屎香檸檬茶,出面一杯都幾十,呢到任飲又任食,媽咪大讚抵食,見佢食得開心又開胃,都好慶幸揀左呢到同佢一齊食😍