2023-04-19 993 瀏覽
男朋友超鍾意同朋友嚟呢度Chill,話咗要帶我嚟好耐其實我本身真係無咩興趣,因為我唔飲咖啡,不過既然佢咁想帶我嚟,咁我就嚟啦嚟之前佢係咁話呢度環境好舒服,一定要坐室外。但我喺外面聞到超級大浸狗尿味,係超級大浸我唔係討厭狗,不過我唔想聞住狗尿味食嘢呀但男朋友話外面適合打卡,嚟呢間就係要食個環境,fine,坐陣囉外面真係坐得超唔舒服因為呢間餐廳係一條樓梯旁邊,所以係斜的。啲枱同啲,但係有啲磚頭🧱墊住令佢哋唔會車去一邊,但我都係覺得好危險佢坐呢個位打卡靚啲!但係留意啦,我坐係完全唔敢向後面靠,因為個感覺真係會碌落樓梯死人我真係坐得超唔安樂,最後都係返入去坐不過食物就喺外面影靚啲呢個薯條,非常非常推薦i love the white sauce so much!!總結就係:食物都OK 環境影相係幾好,真係食野就覺得唔好
男朋友超鍾意同朋友嚟呢度Chill,話咗要帶我嚟好耐

我唔係討厭狗,不過我唔想聞住狗尿味食嘢呀

外面真係坐得超唔舒服

我真係坐得超唔安樂,最後都係返入去坐

不過食物就喺外面影靚啲
呢個薯條,非常非常推薦

總結就係:食物都OK 環境影相係幾好,真係食野就覺得唔好