2023-08-08 28 瀏覽
〰️Weekend下午排咗大概半個鐘,坐底之後沙發位有垃圾紙巾,枱上未有餐具水杯,staff服務態度馬馬🤨枱同枱之間距離幾近,好容易聽到隔離講緊咩。原本話限時75分鐘,如果冇人等位就唔會趕你走。整體黎講,適合鐘意打卡甜品嘅朋友📸〰️🌟焦糖香蕉貝殼窩夫 $105評分: 4.5/5招牌貝殼窩夫即叫即整🤩外層香脆,裹面滿滿蛋香味,配上凍吉士同焦糖香蕉🥰賣相同味道一樣正,可以一試!〰️🌟伯爵茶焦糖布丁 $85評分:4/5布丁好重伯爵茶味,絕對滿足到濃茶控😋焦糖面微甜,布丁質地較實淨,唔會食幾啖就塌哂🍮日系布丁打卡耐都唔怕~〰️香蔥蒜蓉忌廉芝士包 $65評分:3/5每枱都有叫呢個又見到網上人人推薦必食,但個人覺得好油好膩🧐上碟有烘返熱,入面夾勁多牛油蒜蓉,咁邪惡嘅碳水+油脂炸彈最後兩個人share都食唔哂😵唔推〰️環境: 4/5服務: 4/5地點: 4/5〰️#fat_factor_香港 #fat_factor_旺角#fat_factor_cafe
焦糖香蕉貝殼窩夫

🌟焦糖香蕉貝殼窩夫 $105