💁🏻‍♀💁🏻💁🏻‍♂💁🏿‍♀💁🏿💁🏿‍♂🏷河內越式料理 @大圍💁🏻香茅雞翼湯河 $62超順滑的湯河去上超好食,天氣凍飲個熱湯暖笠笠之餘仲好醒胃,香茅雞翼炸既時間岩岩好,令人回味無窮,湯河好出色,必試‼️💁🏻順化豬肉卷撈檬 $66順化豬肉卷的味道非常豐富多層次,豬肉絲經過醃漬後,味道濃郁,讓人食指大動。配上清爽的生菜葉和蘿蔔絲,口感更加清新。還有加入碎花生,增添了香脆口感。個人感覺撈檬口味偏淡,如果再酸啲就更正啦💁🏻越式炸蝦餅(細)$32金黃酥脆的外層蝦餅十分美味。💁🏻越式香茅豬扒(細)$24份量勁大件,充滿油香的半肥瘦炸豬扒,啖啖肉,食肉獸最愛😆💁🏻熱蜜糖柑桔 $8蜜糖結合了柑桔既酸甜,驅寒一流💁🏻椰果椰汁西米露 $12口感滑嫩,味道香甜。軟糯的西米有咬勁但又不會太硬。鮮甜的椰汁則帶有濃郁的椰香。椰果的添加為椰汁西米露中增添了更多的口感層次和驚喜。是否推薦?✅抵食平民越南菜,湯河夠出色🏷️ 河內越式料理 @大圍▶️大圍站 A 出口▶️大圍村南道55號地舖
💁🏻‍♀💁🏻💁🏻‍♂💁🏿‍♀💁🏿💁🏿‍♂
🏷河內越式料理 @大圍

💁🏻香茅雞翼湯河 $62

💁🏻順化豬肉卷撈檬 $66

💁🏻越式炸蝦餅(細)$32
金黃酥脆的外層蝦餅十分美味。

💁🏻越式香茅豬扒(細)$24
份量勁大件,充滿油香的半肥瘦炸豬扒,啖啖肉,食肉獸最愛😆

💁🏻熱蜜糖柑桔 $8
蜜糖結合了柑桔既酸甜,驅寒一流

💁🏻椰果椰汁西米露 $12

是否推薦?
✅抵食平民越南菜,湯河夠出色

🏷️ 河內越式料理 @大圍
▶️大圍站 A 出口▶️大圍村南道55號地舖