2020-12-17 69 瀏覽
來到油麻地點少得要去下人氣立食店 @am.pm.hk 呢!!出名梳乎厘既呢間,其實仲有好多美食架😍 今次我地叫左..🍞黑糖厚鮮奶布丁多士Black Sugar Premium Milk呢個真心有驚喜呀!!!🤩 爆多cream,爆多黑糖醬,爆多珍珠!! 多士面仲有燒焦既糖,趁熱食,勁香!! 撈勻所有料食,好幸福😆😆 我最鍾意食呢個!! 真心無得輸呀!!❤️..🍦日本雞蛋焦糖布丁3.6牛乳雪糕Japanese Custard Pudding雪糕既份量都幾多下! 唔點任何醬汁,就咁食一啖純雪糕,好香好滑,用上日本3.6牛乳既雪糕,果然係有實力!! 就咁食都好食!! 雪糕下面係成個雞蛋布丁🍮配上醬汁,好好味!! 蛋香味濃!! 撈埋來食更添清香呀!! 😚..🍫特濃朱古力香蕉梳乎厘Chocolate Caramel Banana點都要食返個梳乎厘既~雖然原味一定係最好食,不過都要試下其他味既🤪 呢個特濃朱古力真係好濃郁,D朱古力醬多到瀉哂出來!! 面上有半條香蕉,香蕉面仲要鋪左糖,然後再用火槍去燒一燒個面,令焦糖味更出!! 好味道🥰..唔怪得呢間鋪頭咁多人氣啦~次次經過都好多人排隊同等野食,又好味又
🍞黑糖厚鮮奶布丁多士
Black Sugar Premium Milk
🍦日本雞蛋焦糖布丁3.6牛乳雪糕
Japanese Custard Pudding
🍫特濃朱古力香蕉梳乎厘
Chocolate Caramel Banana
唔怪得呢間鋪頭咁多人氣啦~次次經過都好多人排隊同等野食,又好味又抵食,果然係有實力呀!!
黑糖厚鮮奶布丁多士
特濃朱古力香蕉梳乎厘