2024-03-19 292 瀏覽
E For Egg呢間文青café聽就聽得多,成日都見身邊人去打卡食野,最近搬左去大圍火車站附近住,同住附近既好朋友一齊去High Tea打卡。星期六大約下午3:00時間去到,已經好多人排緊隊,望入面坐位其實唔算多,大約我都等左30分鐘先入得(當日坐坐下 見到顏卓靈 係我隔離枱🤩)。我地因為唔係好肚餓既關係每人點一樣,然後share食。HOT🔖好多人都推薦既吐司:🦀軟殼蟹三文魚子沙律吐司$108大大隻軟殼蟹係面度,同吐司既比例幾乎一比一,三文魚子數量都唔少,但個人就唔係好推荐,因為個軟殼蟹唔太脆軟殼蟹有D林既感覺,令到個吐司面都有D林左,口感上好一般。🔖和風烤雞扒定食$68可能我都係唔太喜歡食雞扒,覺得無咩特別,拿上面加左海苔粉同果仁碎增加口感,其實都一般,價錢貴 🤣值得推既一定係:🍹開心果特飲$56開心果好濃郁,配上豆腐又出其地夾wo。總結:可以再試食,下次會試下另一款甜品芝士奶蓋招牌窩夫。味道: 🦦 🦦 🦦 🦦環境: 🦦 🦦 🦦 🦦 🦦服務: 🦦 🦦 🦦衛生: 🦦 🦦 🦦 🦦 🦦抵食: 🦦 🦦
我地因為唔係好肚餓既關係每人點一樣,然後share食。
HOT🔖好多人都推薦既吐司:
🦀軟殼蟹三文魚子沙律吐司$108
🔖和風烤雞扒定食$68

值得推既一定係:🍹開心果特飲$56
開心果好濃郁,配上豆腐又出其地夾wo。

總結:可以再試食,下次會試下另一款甜品芝士奶蓋招牌窩夫。

味道: 🦦 🦦 🦦 🦦

環境: 🦦 🦦 🦦 🦦 🦦