2020-08-23 1206 瀏覽
新城市成日都有好多新鋪頭 都幾好wo 可以每過一排食新野 呢間係以前beerliner個鋪位 銅鑼灣間Top blade好似都好出名 今次嚟到沙田 睇下menu有咩食先 嚟到點可以唔食扒 叫左個medium flat iron steak 佢舊蒜頭係成個煮熟左 不過就咁食個味就..... 講番塊扒先 點埋佢d汁同少少鹽食 好juicy Ultimate burger 佢好貼心比埋張紙嚟 可以擺burger入去揸住食 唔會整到成手都係 不過我就覺得塊漢堡扒唔夠味啦 淡淡地 成個burger都偏淡味 我自己加左d茄汁落去吊味即刻好食好多仲有呢度薯條係免費任食 好脆好食 偏咸d 仲有香草係面 食到唔停口 不過一人一碟薯條最後都食唔哂總結我覺得burger最唔抵食 味道同佢價錢不成正比 steak係唔錯嘅

Herbly  flat  iron  steak

Ultimate  burger