2023-01-05 39 瀏覽
今日經過銅鑼灣準備聖誕,行過faction walk。見到附近有條街有好多餐廳,就入左去搵下野食。見到依一間餐廳主打漢堡包,身為漢堡包迷既我深深比間餐廳吸引。餐廳有得選擇室內或者室外環境食。如果平時係室外食好有外國風味。但今日特別凍所以選擇左室內用膳。入到去見到飲品櫃有得簡多種飲品,諗等陣食漢堡包配飲咩飲料都要花光眼亂。餐牌有多種漢堡包同小食配搭,對於我黎講簡直係福音,每種包都好吸引。今日就食左佢地既特量芝士牛肉漢堡,一黎到餐枱,見芝士好似熔岩咁流出黎食欲大增,牛肉非常多汁juicy。每咬一啖牛肉肉汁都滴落,麵包亦十分香,加埋配料配搭十分完美。而今日既小食就簡左直薯條同旋風薯條,炸得非常香脆,又唔會太乾太膩。整體餐廳乾淨企理,食物高質素,十分推薦。

特量芝士牛肉漢堡
旋風薯條
整體餐廳乾淨企理,食物高質素,十分推薦。
特量芝士牛肉漢堡
旋風薯條