2020-02-02 71 瀏覽
喺香港搵野食,周不時付出同收穫都不成正比。最近發現呢間酒吧餐廳,無論環境同食物質素,都好有誠意。呢期仲推出左新menu,好有驚喜🤩🌟5 Courses Set🌟🥗「精選什菜沙律配意大利黑醋」沙律菜鮮甜、黑醋開胃,健康滿分💯🎃Daily Soup「南瓜湯」熱辣辣南瓜湯,小碗上,味道濃郁😋🌯「自家制特式蟹肉燒賣」必食之選,外層香脆似春卷,內裡滿滿鮮蟹肉,再鋪上三文魚籽,香口Juicy!🍖「燒西班牙黑毛豬鞍」黑毛豬鮮嫩多汁,食落很有豬肉味,再沾一口綠色果醬,別具一番風味😗🍰Daily Dessert「紅豆牛奶蛋糕」好香牛奶味,一粒粒甜甜嘅紅豆,加點金泊閃閃生輝💫🌟Main Course🌟🍲「慢煮雞胸意式香草醬意大利飯」慢煮可以鎖住肉汁,雞胸肉煮得好軟腍,意大利飯亦煮得相當出色,沒有硬的感覺。 🍸「Rainforest」🍌Fresh banana 🍓strawberry 🌱fresh lime 🍊orange juice除左Cocktail 外,仲可以根據唔同嘅紅酒特性揀酒🍷

🌟5 Courses Set🌟
沙律配南瓜湯

🥗「精選什菜沙律配意大利黑醋」
沙律菜鮮甜、黑醋開胃,健康滿分💯

🎃Daily Soup「南瓜湯」
熱辣辣南瓜湯,小碗上,味道濃郁😋

自家制特式蟹肉燒賣

🌯「自家制特式蟹肉燒賣」

燒西班牙黑毛豬鞍

🍖「燒西班牙黑毛豬鞍」

紅豆牛奶蛋糕

🍰Daily Dessert「紅豆牛奶蛋糕」
好香牛奶味,一粒粒甜甜嘅紅豆,加點金泊閃閃生輝💫

🌟Main Course🌟
慢煮雞胸意式香草醬意大利飯

🍲「慢煮雞胸意式香草醬意大利飯」

Rainforest

🍸「Rainforest」

除左Cocktail 外,仲可以根據唔同嘅紅酒特性揀酒🍷
沙律配南瓜湯
自家制特式蟹肉燒賣