呢晚個friend一早打電話預約好呢一間旺角人氣cafe♥️♥️喺巷仔入邊嘅恆威商業中心9樓,麻雀雖小😆😆五臟俱全🥰🥰有超多款式嘅board games👾♦️🃏老細人又Nice,過咗一個勁chill又愉快嘅晚上🩷🩷又無限時,真係坐幾耐都得👍🏻👍🏻👍🏻我哋今日就叫咗一份拿破崙肉醬煙鴨胸意粉$138🍝🍝同埋卡邦尼煙三文魚螺絲粉$139🤤🤤拿破崙肉醬煙鴨胸意粉醬料十足🥰煎香左嘅鴨胸🩷令到成個意粉口感更加豐富😋😋卡邦尼煙三文魚螺絲粉🤤調味都相當恰宜🤣再配合埋煙三文魚嘅味道🐟🐟真係非常之夾🉐🉐另外都叫咗份芝士薯條$62🍟🍟同瑞士雞翼$61🐣🐣芝士薯條芝士味十足🧀🧀醬料濃郁,薯條夠晒香脆❣️❣️瑞士雞翼都好入味❤️‍🔥❤️‍🔥仲有成六隻咁多🥰肉質夠晒嫩滑😋非常推薦😇嘢飲就揀咗士多啤梨奶昔🍓🍓奶味濃郁夠晒Creamy🥛🥛配合埋士多啤梨甜甜地😍😍老細推薦左啲花茶🌼🌸🌺所以我哋又揀咗杯減壓花茶😍😍花茶超足料,沖花茶嘅器皿都好正🤣🤣chill住嘆杯花茶☕️☕️邊傾偈邊玩board games😍呢間Cafe真係休閒嘅好地方🥰

卡邦尼煙三文魚螺絲粉🤤
調味都相當恰宜🤣再配合埋煙三文魚嘅味道🐟🐟真係非常之夾🉐🉐