2023-05-17 82 瀏覽
呢間cafe走過十萬八千里找到你 一入到去就有好多乾花嘅佈置🌸💗好適合擁有少女心嘅人去🫶🏻成個氛圍都好浪漫💕晚餐時段都有套餐叫😳套餐只需要加$45 就可以有餐湯 餐包 加飲品😋湯係羅宋湯🧡好開胃🧡主菜我哋分別叫咗明太子岩燒蟹棒貓耳朵🐱同埋軟殼蟹黑松露意粉🖤貓耳朵煙煙韌韌 好夾明太子😋😋而黑松露意粉好夠黑松露味 好香口🔥🔥飲品方面叫咗手工黑芝麻拿鐵同紅寶石巧克力草莓鮮奶💖杯拿鐵同芝麻好夾 有少少似芝麻糊嘅味道😍而杯紅寶石巧克力草莓鮮奶勁靚 好適合打卡 而且味道都好好唔會過甜🥰 呢間Cafe嘅佈置好靚 食物質素幾高😚如果要拍拖或者聚會嚟呢到食都係一個好選擇☺️☺️☺️

明太子岩燒蟹棒貓耳朵
軟殼蟹黑松露意粉