餐廳: 一鍋堂 (XX Arcade)
資訊:

一路上都引頸等待去一鍋堂食餐好火鍋,今次終於book咗位,嚟享受午市優惠嘅火鍋啦!🔔🤝🤝🤝紐西蘭羊卷肉片火鍋餐🤝🤝🤝 個70分鐘定量火鍋餐 (紐西蘭羊卷肉片) $98!羊卷肉片食落去口感豐富!🔅 每件肉片喺卷嚟食都彷彿喺口中舞躍,真係食過都難以忘懷!😻😻紐西蘭羊肉嘅肉質夠嫩,入口即溶,肉味味美非常,實在好抵食! 🐑🐑😽😽😽一鍋麻辣鴨血豆腐湯😽😽😽湯底我哋揀咗一鍋麻辣鴨血豆腐湯,帶有一絲絲嘅辣香,令人欲罷不能!喺呢個湯底入面滑滑的豆腐同埋鴨血更係提升咗整個湯底嘅層次感!😺😸 有小小辣,但係唔會太過火,反而令人更加食慾津津,湯底特別鮮味且香口,真係好有感覺! 🌶️🌶️ 😻😻😻福州木耳丸 😻😻😻添咗個福州木耳丸係火鍋入面,煮到木耳丸變得好香口!喺口中綻放出微妙嘅味道,美得令人回味!🍈🍈福州木耳丸口感有彈性,彷彿隱藏著木耳嘅香味✊🏼✊🏼✊🏼韓式蘿蔔✊🏼✊🏼✊🏼自家熬製嘅韓式蘿蔔,即刻叫做一試難忘!搭配火鍋湯底裡面嘅羊肉同秘製醬汁食,就感覺得出佢嘅鮮香同新鮮,同時亦帶有微妙嘅甜味,真係食晒會心滿意足😚😚 🥦🥦🥦麻辣鴨血豆品🥦🥦🥦麻辣鴨血豆品真係戲院裡面嘅女主角,坐落喺湯底嘅中心位置,豆品煙韌有力,食
🤝🤝🤝紐西蘭羊卷肉片火鍋餐🤝🤝🤝
😽😽😽一鍋麻辣鴨血豆腐湯😽😽😽
😻😻😻福州木耳丸 😻😻😻
✊🏼✊🏼✊🏼韓式蘿蔔✊🏼✊🏼✊🏼
🥦🥦🥦麻辣鴨血豆品🥦🥦🥦
麻辣鴨血豆品真係戲院裡面嘅女主角,坐落喺湯底嘅中心位置,豆品煙韌有力,食落去口感絕妙,麻辣鍋底帶點辣味,真係好下飯!但食咗一啖,味道正點到爆,再配埋冰菜,真係又麻又辣又過癮! 😍😍

試過一鍋堂,我已經愛上呢度嘅滋味!