2019-08-13 251 瀏覽
今晚早左收工,同個fd突然想食放題,就簡左兆萬8樓呢間神戶屋,入到去,環境個feel幾好,服務態度都吾錯,有笑容,good!佢好似韓國咁,會有啲前菜,嘢食選擇都幾多,仲有二客海膽送,正呀緊係叫刺身先,睇落都幾新鮮,特別推薦牡丹蝦好大隻好肥美,十分滿意我地見到有得叫飛天通菜,好奇下叫左,又估佢吾到幾野味咼🤣🤣如果唔食得辣嘅朋友仔就吾好試啦!因為佢小辣都幾勁,但好食既!另外,叫左熟食炸物,都吾錯,芝士焗蠔,新鮮熱辣辣,好香芝士味,所以叫左幾次,真心正,我朋友食親放題都會叫菠蘿,又估佢吾到勁甜好多水,因為有d勁酸,所以Encore左2次😝叫左炸物做飯後甜品,香芋波波,炸鮮奶,心太軟等等,雖然心太軟唔係流心,味道ok,我自己都幾鍾意,走個時,店員同我地講有個雪條櫃,大部分都係韓國雪條,超吸引,我同朋友每人都拎左支今晚放題我同我朋友都好喜出望外,遲下我地有朋友生日,都有機會再黎食,不得不提係d服務員,好主動問我地有冇漏單,又會幫我地追單,超少有,主動我地換碟,呢樣真係好抵讚!