2023-08-03 555 瀏覽
今晚同屋企人去我們Family Canteen dinner. Dan Ryan 終於有新Menu. 期待左好耐…因為爸爸媽媽由細細個就帶我地去食。今晚我們點左一個我每次黎Dan Ryan 都必吃既Nachos, Nachos 跟以前不同,望上去色彩繽紛,不過我都係鐘意舊的Nachos! 另外我們點了一個Disco fries Bone marrow , 可以打咭😬 侍應會在我們面前點火燒條粗粗地既牛骨,把牛骨髓放在薯條上面,好香啊!我們還點了一個蕃茄桃水牛芝士沙律,這個都不錯,但份量好似細了一點不過值得一提,近來侍應好多新面孔,比以前的服務好多了,我問他們新餐牌菜色,他們都很有耐性地為我們解答!但食物份量比之前細份了!
但食物份量比之前細份了!
2023-08-03