餐廳: 熊拉麵 (白加士街)
資訊:

2024-01-24 360 瀏覽
中午放飯經過見到拉面店 身為拉面愛好者嘅我緊係唔執輸入去試一試佢真假 放飯時間輪候都唔洗太耐大約5至10分鐘就入到去環境: 3.5/5普通拉面店布置 坐係吧台位感覺還好唔算太逼最左手邊有架仔可以掛袋 唔洗頂住腳食嘢係幾貼心 不過其他位睇落就感覺小窄,畢竟店面大細受限 將就坐 服務: -/5落單都係寫紙仔交俾店員 冇乜交流水又係自助 所以唔評分食物: 3.5/5落面時選擇左廚師推薦嘅配置招牌熊拉面黎講湯感覺係普通豬骨濃湯味 冇乜特別 面質都係細幼偏硬身 蛋就都係正常發揮 整體黎講好一般水準係舊叉燒真心唔錯救番場 口感同味道都不錯整體: 普通香港日式拉面 過下口癮唔錯 但真心冇乜特色同樣價位加多少少食鬼金棒仲開心😂

環境: 3.5/5
普通拉面店布置 坐係吧台位感覺還好唔算太逼