2023-04-11 472 瀏覽
呢間餐廳係喺上環德輔道中323號西港城地下1號舖嘅膠園。我去嗰陣食咗啲好正嘅食物,而呢啲菜式包括花膠鮑魚鵝掌飯、芝士花膠多士同埋花膠鮑魚冬菇飯等等。我哋入咗去之後,迎接我哋嘅係一個好友善嘅侍應生。佢介紹咗啲菜式同埋飲品,同埋好有禮貌咁問我哋想唔想飲啲咩。我揀咗啲茶,而我朋友揀咗一杯汽水。喺等食物嘅時候,我哋咁啱嘅聊住天,好快就有嘢食嘅。呢度嘅服務係好快好好嘅,俾我哋一個好嘅用餐體驗。食物方面,啲菜式全部都好好味。我特別鍾意啲花膠鮑魚鵝掌飯同埋芝士花膠多士,佢哋嘅味道好香濃。啲花膠鮑魚同埋鵝掌嘅質地好韌,加上米飯嘅味道好,好滿足。啲芝士花膠多士嘅質感好好,個花膠好入味,而芝士嘅味道亦都唔會太濃。花膠鮑魚冬菇飯嘅味道亦都唔錯,佢哋嘅飯粒好軟糯,配合啲鮑魚同埋花膠嘅味道,好開胃。

2023-04-07
  • 芝士花膠多士