2023-11-18 673 瀏覽
BDKMV謝絕掃興有限公司呢間係我近期超級驚喜嘅cafe!當呢幾年疫情,香港大大話話都開左幾百間咖啡店,唔知有去開cafe或者追新cafe習慣嘅大家,會唔會同我一樣有cafe疲勞?開始覺得cafe離不開ADB、意粉、bagel、sourdough,所有食物一式一樣食到悶,到而家去cafe已經唔期望出品有幾好食,純粹同朋友cafe hopping一下果種心態。黎呢到之前都係都係咁唸,求其點左個$72嘅吉列豬扒飯,上到枱見到份量都幾大,吉列豬扒極香脆而且有肉汁完全唔乾,個飯係日式炊飯,粒粒分明而且軟熟,加埋溫泉蛋撈埋食真係OMG!呢度食物選擇都非常多,burger、日本飯類、沙律、小食、蛋糕、pancake、French toast等等,咖啡方面要讚一讚佢地個拉花超靚勁細緻,用餐體驗好滿足!🥰相信店主都好鐘意三上悠亞,見到書架上有佢嘅寫真集,係咪可以介紹三上忠粉Tyson Yoshi過黎?🤔- Pork chop bowl- pancake with caramel pineapple- Espresso tonic- Hojicha latte
BDKMV謝絕掃興有限公司

- Pork chop bowl