2020-02-10 836 瀏覽
趁假期除咗行街買嘢外,對我來講出來食嘢都係好緊要一件事係每日都必需要,行開新蒲崗呢頭都有好多嘢食,可以唔駛去附近商場食貴野,隔一條街已有多間特色食肆俾大家選擇,一定滿足到我哋嘅食慾,就去了呢間餐廳開飯係餐牌上已多款美食由小食、沙律、Pizza、意粉以及各款肉類同甜品啱晒大家口味,點番幾款美食逐一品嚐,先來有小食黃金雞柳,當然用咗鹹蛋黃製作,一入口已食到香濃蛋黃味道,汁沾滿晒係香脆可口嘅雞柳表層,啖啖肉之餘特別惹味再來係千島海鮮薄餅,熱辣辣pizza食落夠晒鬆脆,滿口濃郁芝士同原隻元貝口感十足到另一款係主食想食、明太子意粉,仲可以加配是日餐湯同非酒精飲品(餐牌半價),我都點番杯凍紫薯牛奶同餐湯一同享用而明太子意粉都送到枱上開始品嚐味道原來唔止有明太子咁單調仲有元貝夠豐富,每啖都有明太子粒鮮味同濃郁嘅醬汁,口感飽滿食落更加滋味滿足眨眼又食完一餐美食。
紫薯牛奶
是日餐湯
而明太子意粉都送到枱上開始品嚐味道
想食、明太子意粉
眨眼又食完一餐美食。