2021-10-16 753 瀏覽
疫情之下已經好耐冇去日本,掛住去日本嘅Cafe食嘢,見到呢間嘅甜品都係芭菲為主有日本西式餐廳既感覺~咖喱吉列豬扒蛋包飯 🌟🌟🌟🌟份量好足,大大份吉列豬扒,吉列豬扒炸到好脆,日式咖喱味唔會好濃或者好淡,岩岩好,配上滑蛋包住西炒飯,味道好唔錯~女仔一個人就食唔哂,豬扒分量真係好多,share就會岩岩好牛肉壽喜燒烏冬 🌟🌟🌟🌟鐵鍋上嘅烏冬,熱辣辣,烏冬非常彈牙,牛肉份量都好足夠,壽喜燒味道濃,但食到最後就會好咸Tiramisu栗子🌰芭菲 🌟🌟🌟🌟🌟非常吸睛既栗子🌰芭菲我入去時已經見到第二枱叫咗,滿滿既粟子,已經諗好就算幾飽都要叫,黎到個下真係好興奮栗子蓉包住cream、雲呢拿籽雪糕同埋朱古力雪糕~雲呢拿味好香濃,朱古力雪糕係偏苦既朱古力製成,底下係比較生既香蕉粒,2人分享絕對夠食同滿足,唔會太甜唯獨個Tiramisu就比較遜色,無咩味,食左兩啖放棄左
有日本西式餐廳既感覺~

咖喱吉列豬扒蛋包飯 🌟🌟🌟🌟

咖喱吉列豬扒蛋包飯

牛肉壽喜燒烏冬 🌟🌟🌟🌟
牛肉壽喜燒烏冬

Tiramisu栗子🌰芭菲 🌟🌟🌟🌟🌟
非常吸睛既栗子🌰芭菲
唯獨個Tiramisu就比較遜色,無咩味,食左兩啖放棄左

Tiramisu栗子芭菲
2021-10-14