2023-12-15 18 瀏覽
今日星期五聽日唔使返工,梗係要去酒吧坐吓傾吓偈,放工未食嘢一定要搵一間又可以醫飽個肚又有啤酒飲嘅地方今日嚟咗呢間酒吧試下,入面枱嘅數量並不多,但係坐得非常舒服,有一盞非常大嘅水晶燈感覺優雅三文魚煎到外皮非常脆,肉質又夠嫩滑,三文魚的肉質柔軟,且具有一定的彈性,這種彈性使得它在咀嚼時更加順滑,不易結塊,肉質鮮嫩多汁,帶有一絲絲的油脂。這種油脂賦予了三文魚獨特的滋味和口感,使其更加美味,上面放有獨家嘅醬汁,令到味道非常出眾,旁邊放有兩棵新鮮嫩綠嘅西蘭花,非常健康炸雞,酥脆,嫩滑:炸雞肉質嫩滑多汁,咬下去時不會有過多的嚼勁,非常容易咀嚼,又多汁炸雞烹調得當,內部肉質保持多汁,吃起來不會感到乾炸雞肉質鮮嫩,保持了肉的原汁原味,又夠香脆,炸雞經過特殊的調味和,使得外皮帶有香氣,並且呈現出脆脆的口感Garlic Butter Prawn蒜蓉牛油大蝦十分惹味,蝦肉大大隻,而且由於大蝦已開邊,因此蒜蓉更入味,大蝦入口爽脆,醬汁很惹味,很香的牛油味,醬汁是自家製的,廚房很出色,值得一讚👍

Garlic Butter Prawn