2024-02-20 709 瀏覽
2月16日 二個人去飲茶, 平時呢間嘢服務都係差,不過住對面有時唔想出去就過嚟飲,平時我就好少飲下午茶多數飲中午,咁今日就瞓到2點幾, 換得衫落到去到2點半到,新年就冇下午茶, 其實我都唔理佢有冇下午茶。 嗌咗兩個燉湯,兩個燉湯完全係凍,之後叫咗 鮑汁鳳爪, 鴻運脆腸粉,兩個點心都係凍,好難食。其他嗰啲點心只係叫暖,完全唔係熱辣辣,冇人斟水 冇人收嘢,叫你斟水好似求你咁 ,啲部長經理就行行企企, 未夠三點半,有個執枱雜工就走埋嚟叫你出去埋單,態度惡劣,冇嘢呀, 三點半未夠就叫你埋單 , 感覺都唔舒服,我知你收四點,我未夠 四點前都會走㗎啦,唔洗你走埋嚟好似爭你錢咁 叫我去埋單, 啲服務不知所謂, 我哋兩個人食咗450蚊, 點解香港人個個都唔係香港消費返大陸消費有原因,服務衰到不知所謂, 老闆唔去檢討,免費我都唔會再嚟