餐廳: 誠記
資訊:

2023-07-22 562 瀏覽
地方衛生都先唔講,嘢食尚算好味,所以接受唯獨啲阿姐嘅服務態度超差,坐好耐都冇人執枱都預期之內,叫極唔應都算,等到有人落單,又覆晒單啱嘅,嚟到都係錯(已經得2碗嘢,2杯嘢飲)!等咗一輪問佢點解冇牛肉,佢只係話收嘅錢一樣,唔會計多我,我話我想牛肉嘛,佢竟然話而家加唔到?一碗沙嗲牛肉火腿炒旦米唔可以加返啲牛肉?!一句灑走我,話佢落單時寫錯,覆單嗰時佢仲重覆2次,根本係唔想煩一杯茶走一杯奶茶,我問佢邊杯係走,佢話唔知!收錢時問佢幾錢,另一個話收2個餸錢,結果我碗同人哋有牛肉嘅一樣價錢,而我只得火腿炒旦!!仲要行過特登踢我張櫈!認真谷氣,希望大家健康!
地方衛生都先唔講,嘢食尚算好味,所以接受
一杯茶走一杯奶茶,我問佢邊杯係走,佢話唔知!
仲要行過特登踢我張櫈!
認真谷氣,希望大家健康!