{食盡荃灣之日式 — Ufufu cafe }————————————————呢排成日行雷落雨, 最啱都係留喺室內食件cake飲杯咖啡🫢, 位於荃灣廣場既, 以木系裝修帶出自然日式風格, 落雨天過嚟食個甜品飲杯咖啡,感覺幾寫意🔸 牛油果雞胸配法式吐司 $158份量都幾大,尤其係髮色吐司有好多cream, 建議如果想試多幾款食物嘅話可以同朋友一齊share呢一個餐😚, 牛油果新鮮, 吐司軟綿綿,加埋雞胸感覺幾健康😋🔸 蜂蜜四式芝士pizza $138Pizza黎到香噴噴🤩 超香芝士味, 記得趁熱食,食得出落左蜂蜜, 比起一般芝士pizza再多左陣甜味🔸 吉士忌廉芒果芭菲 $88 / $116Parfait系列口味多多, 有抹茶朱古力 咖啡 士多啤梨 焦糖 等,不過我就俾佢呢個成朵花既芒果吸引左,芒果好甜唔酸,$116就可以包埋杯coffee,幾岩想下午茶既人嘆下既人Overall comment: 幾清新既日式cafe,主要食甜食,再有小小意粉同pizza
{食盡荃灣之日式 — Ufufu cafe }
————————————————

🔸 牛油果雞胸配法式吐司 $158

🔸 蜂蜜四式芝士pizza $138

🔸 吉士忌廉芒果芭菲 $88 / $116

Overall comment:
幾清新既日式cafe,主要食甜食,再有小小意粉同pizza