2020-06-20 2035 瀏覽
東區開左間日式燒肉店,以激安抵食命名,講到咁無理由唔去試下既門口放了黃色燈籠,入到去成間d燈罩都係黃色架,好黃呀💛,呢度係用QR code落單,既方便又環保👍🏼九宮格燒牛盛合呢個真係岩晒牛魔王既我,佢有一口牛安格斯(自信紫蘇漬),黑毛牛小扒、草飼牛肋條、鹿兒島A4和牛、安格斯牛三角、黑毛牛梅花、安格斯牛仔骨、Prime級牛小扒 & 草飼牛護心肉,講真我都食度唔係好分到邊款打邊款,因為款款都好好味美國頂級prime牛小排油脂分佈均勻,厚度岩岩好,口感嫩滑,鹿兒島A4和牛西冷一客有兩塊,薄切的,油脂非常豐富,肉味濃郁,真係以為自己去左日本,如果係一塊厚切上就更加好啦雞泡魚干平時好少自己燒,自己燒另有一番風味,佐酒小食一流Highball + 梅酒食燒肉點可以無酒,當然要叫連日本人都好鍾意既酒襯返啦(飲晒先記得影🙈)薄切牛舌尖 & 厚切牛舌芯兩款口感截然不同,薄身係咬落爽口,厚身係好有質感,兩款都有佢自己fans, 我兩款都鍾意野菜六盛合,牛油芝士雜菇,萵荀,菠蘿,一口甜薯食左咁多肉,真係要食返d蔬菜解一解食物質素都相當不錯,價錢亦都合理,但抽風系統就真係麻麻,食完成身連頭髮都係燒肉既味道,

美國頂級prime牛小排
油脂分佈均勻,厚度岩岩好,口感嫩滑,

雞泡魚干
平時好少自己燒,自己燒另有一番風味,佐酒小食一流

Highball + 梅酒

薄切牛舌尖 & 厚切牛舌芯
薄切牛舌尖

厚切牛舌芯

野菜六盛合,牛油芝士雜菇,萵荀,菠蘿,一口甜薯
食左咁多肉,真係要食返d蔬菜解一解

食物質素都相當不錯,價錢亦都合理,但抽風系統就真係麻麻,食完成身連頭髮都係燒肉既味道,呢方面有待改善

薄切牛舌尖
厚切牛舌芯