餐廳: 小越廚
資訊:

2018-09-06 105 瀏覽
今日接男友放工之後去咗呢個間小店晚飯。小店嘅餐牌好得意,手畫的,牆上也有相關越南的手畫圖畫、掛有越南風情的小掛飾,好有心思。我地點咗兩個撈檬、一個小食併盤兩杯飲品。越式小食拼盤(有春卷、雞翼、扎肉、蝦餅) - 雞翼偏咸,其他普通啦,勝在樣樣有d。香茅豬肉撈檬 - 足料爆滿,檬粉有少少微温,甜酸汁同粉係分開上嘅,落幾多汁可以隨自己喜好,撈好品嘗,好好味,極推介!牛肉撈檬粉 - 因為男友原本想點咖喱,但由於賣晒,唯有點呢個,賣相、材料同香茅豬肉撈檬相同,只係換咗牛肉。芒果奶昔 - 都幾好味。咸檸檬水 - 普普通通。總括檬粉份量大又好味,仲係50蚊以下有交易,抵食推介,會再嚟食。下次希望試到咖喱啦。
今日接男友放工之後去咗呢個間小店晚飯。

我地點咗兩個撈檬、一個小食併盤兩杯飲品。

芒果奶昔 - 都幾好味

咸檸檬水 - 普普通通。
總括檬粉份量大又好味,仲係50蚊以下有交易,抵食推介
,會再嚟食。下次希望試到咖喱啦
牛肉撈檬粉
香茅豬肉撈檬