2018-12-19 42 瀏覽
近日行經美麗華商場見到有個大隻佬聖誕老人💪🏻🎅🏻,下面地下仲有個波波池俾小朋友玩下,咁特別既聖誕擺設我同朋友當然去影吓相啦~影完相就係下面果層行下~發現原來有間Cafe 係埋邊,都幾隱蔽,初時以為只有咖啡飲品,原來還有其他食物提供有輕食、意粉等等,當時都差不多到食飯時間,又行到攰了,就決定在這裏吃晚餐。煙豬面肉薯仔炒蛋煙豬面肉顧名思義就係用豬嘅面珠肉,侍應話呢隻豬🐷係來自西班牙,鹹香味十足👍🏻,薯仔粒炒香至淋身,配上炒蛋加多士一齊食,多重口感、簡單而好食😋香茅奶油汁煎𩶘魚𩶘魚煎得香脆,魚柳完全無骨的,可以放心大口食,加上清新既香茅檸檬奶油汁,配上數款什菜,又是簡而清既輕食之選👍🏻Hot milk chocolate(使用馬達加斯加single origin 可可豆)晚上都不敢喝咖啡,天氣又有點冷,叫了杯朱古力,拉花很不錯👍🏻,原來可可豆都有單品,又長知識了~下次一定會來試試咖啡的。

Hot milk chocolate

下次一定會來試試咖啡的。
Hot milk chocolate