2021-01-11 1380 瀏覽
🔱今次要介紹嘅食物就係位於來自屯門‼️📜”金順蘭州拉麵 (屯門)📌 地址: 屯門青山公路351號彩華花園地下20號舖🕐營業時間:1130-2130 (逢星期一休息)🍽分店地區: 屯門📝評價💬📢1️⃣香草雞肉串拉麵$52 中學既時候成日食!真係冇得輸!加埋個豆腐花先係世界級❤️❤️❤️❤️有冇屯門人有同感😍😍拉面真係出面食吾到 你試過先會知😋😋每次食都覺得係享受嘅感覺👍🏻不過真係坐得有啲唔舒服 冇計邊個叫佢咁好味🥺KS評分 5分最高🏵環境指數:⭐️⭐️⭐️ 🏵味道指數:👅👅👅 👅👅🏵抵食指數:💰💰💰💰🏵回購指數:❤️❤️❤️❤️❤️歡迎餐廳合作/試食🥰 可DM聯絡📩#美食推介 #foodhk #hkfoodie #美食分享 #hkfood #食好西 #吃貨 #hkfoodig #hkfoodlover #食評 #foodiehk #foodiehk 屯門 #屯門美食 #foodieshk #hkfoodies #foodpics #852food #相機食先 #香港美食指南#hkfoodblog #一路食一路post #美食地圖

🔱今次要介紹嘅食物就係位於來自屯門‼️
📜”金順蘭州拉麵 (屯門)

📌 地址: 屯門青山公路351號彩華花園地下20號舖
🕐營業時間:1130-2130 (逢星期一休息)
🍽分店地區: 屯門

📝評價💬📢