2024-05-15 15 瀏覽
🍴升級版茶餐廳🍴-之前喺旺角食過小草十八怪嘅石鍋米線 印象唔錯 今次特登去油麻地分店 嗰度嘅餐牌成日更新-🍜石鍋米線我嘅必吃單品😉 追加水果茶飲亦只係半價 米線湯底選擇多 連刁鑽特色肉骨茶湯🍖蟹黃湯🦀都有 自選餸由三款起跳 雲南米線大箸易夾唔會碎濕濕而且煙靭有彈性 用石鍋上 食到尾都咁熱辣辣㗎😀-🧆九製陳皮炸雞除咗珍寶裝水果茶 一定要追加埋呢個創意炸雞小食 chicken nuggets外皮嘅味道好複雜 甘、甜、鹹、酸 四重奏🎼-🍢甜粟米粒🍢魷魚鬚🍢羊肉🍢豆腐皮串燒價錢相宜 魷魚鬚🐙切粒嚼勁甚佳 粟米🌽小辣小麻勁惹味 每粒用竹籤拮住 少啲心機都唔得 燒豆腐🫔皮好似食薄脆咁 純粹過口癮😬-🥣韓式石鍋牛肉飯牛肉片唔肥 燒汁味道還可以 飯粒飽滿 可惜底下冇飯焦😔-📍小草十八怪油麻地彌敦道525-543A號寧大廈地舖
🍴升級版茶餐廳🍴
🍜石鍋米線