2024-04-30 15 瀏覽
Boholic 是一間充滿夢幻打卡 cafe,用上波希米亞佈置, 飄逸小清新的感覺,仲係 pet-friendly 嘅 cafe ,主人與毛孩🐶又多了一個好去處。Boholic 非凡全日早餐 $138相當豐富有:🔹️牛角包🔹️ 太陽蛋🔹️ 腸仔🔹️ 鮮冬菇🔹️ 蕃茄🔹️ 燒菠蘿🔹️ 沙律菜 及🔹️ 煙燻三文魚份量十足 , 有熱呼呼的香腸、滑溜的太陽蛋、烤得香脆的牛角包、 蜜甜多汁的燒菠蘿、酸甜甜的蕃茄加上沙律菜, 簡單兒滋味。Boholic 小食拼盤 $138🔹️ 炸蝦🔹️ 炸鮮魷 🔹️ 炸雞翼 每款都新鮮炸起, 炸到金黃香脆, 大口咬下, 吃到爽彈的蝦肉, 鮮味嚼勁的鮮魷 , 外脆內軟的雞翼 ,香脆而不膩, 不消一會, 通通給我吃光了。芒果海鹽芝士奶蓋麻薯牛角窩夫配椰子雪糕$108即叫即製的牛角窩夫,上枱時, 香氣十 足,表面放滿我喜歡的新鮮熟透芒果肉, 配上芝士奶蓋及煙韌的麻薯, 還伴上一球椰子雪糕, 十分吸引, 窩夫香脆煙韌, 滿滿牛油香氣, 加上融化中的椰子雪糕,冷熱交融, 又甜又香脆,令人無法抗拒。

Boholic 非凡全日早餐 $138
相當豐富有: