2021-03-19 1036 瀏覽
L’amour既門口好特別,按門鈴之後有人開門,度門就會由白色變做透明,好有私隱度,入面既氣氛好浪漫❤️我地叫左2份set dinner同2杯酒: House wine同Dream。Dream上既波波好特別,好適合影相打卡😜。House wine 雖然價錢平,但都有果香得黎順喉。前菜有:-自家製蟹餅。檸檬忌廉汁: 蟹餅有好多蟹肉,好rich!! 檸檬忌廉汁酸酸甜甜好特別,同蟹餅好夾!-波特酒釀蜜瓜。巴馬火腿: 用酒杯上,好特別😀蜜瓜好甜!如果巴馬火腿份量再多d會更好!是日餐湯: 係好rich又好smooth既南瓜忌廉湯,好喜歡!❤️主菜有:-慢煮西班牙黑毛豬鞍。焦糖蘋果黑毛豬鞍肉質非常嫩!非常易咬!豬既味道都好好!推薦!👍🏻-威靈頓牛柳份量唔算多。但係我食過既威靈頓牛柳中,牛柳最出色既一間!牛柳出奇地肉質非常嫩!非常易咬!兩個主菜都有紫薯蓉,好味😋甜品有:-鮮果。雪糕。杏仁。芒果仲有馬卡龍!擺盤好有心思❤️-最後有美女與野獸為今餐劃上一個完美既句號❤️個玫瑰花栩栩如生,原來入面係紅豆沙!今餐真係好滿意!P.s. 今次食唔到全雞,因為原來要預訂,唯有下次再試!😋
前菜有:
主菜有:
-慢煮西班牙黑毛豬鞍。焦糖蘋果
黑毛豬鞍肉質非常嫩!非常易咬!豬既味道都好好!推薦!👍🏻
-威靈頓牛柳
兩個主菜都有紫薯蓉,好味😋
甜品有:
-鮮果。雪糕。杏仁。芒果
仲有馬卡龍!擺盤好有心思❤️
今餐真係好滿意!

P.s. 今次食唔到全雞,因為原來要預訂,唯有下次再試!😋
Dream
波特酒釀蜜瓜。巴馬火腿