2021-07-06 3836 瀏覽
厚福街好多野食,但呢間位於H8既韓國餐廳outdark 真係一定唔可以錯過!真係好高質!仲要係黃店!沒有不吃的理由呀!一入到餐廳,氣氛超好,暗暗既燈光,再加埋好靚既星星裝飾,岩晒三五知己黎撐下台腳!蒜香蜜糖炸雞 $178想講真係超!大!碟!勁抵食!有炸雞、薯條、薯角。講番個炸雞,炸到好脆!係即叫即炸既!啲炸粉一啲都唔厚!食落係外脆內軟!入面既雞肉好嫩,仲有啲雞汁吱出黎個醬汁都好唔錯,唔算太甜,又有蒜香味,黎到一定要試呀!豬腳(normal size)$238韓國咁出名豬腳,黎到緊係要試下整得地唔地道啦!呢個豬腳係同醬油、洋蔥、肉桂、蒜頭一齊燘既, 食落啲皮好煙軔,咬落啖啖骨膠原既感覺!女士真係必點呀!食得出真係燘左好耐,係心機菜黎!雖然係豬腳,但食落去一啲都唔油膩,啲肉即得岩岩好厚度,有咬口得黎又唔會太un !同埋就算係normal size個份量都好大!而且係每日限量供應嫁!要食真係要早啲叫定呀!藍莓smoothie & mojito ade藍莓勁足料!整成野飲啖啖都係藍莓肉既感覺!唔會太甜,飲完成杯都唔覺漏!超岩我呢啲中意水果既人 mojito ade都唔錯,清清涼涼咁,係而家咁熱

蒜香蜜糖炸雞 $178
入面既雞肉好嫩,仲有啲雞汁吱出黎
個醬汁都好唔錯,唔算太甜,又有蒜香味,黎到一定要試呀!
蒜香蜜糖炸雞

豬腳(normal size)$238
韓國咁出名豬腳,黎到緊係要試下整得地唔地道啦!
食得出真係燘左好耐,係心機菜黎!
豬腳

藍莓smoothie & mojito ade
mojito ade都唔錯,清清涼涼咁,係而家咁熱既天氣用黎解渴消暑,一流!
蒜香蜜糖炸雞
豬腳