2021-06-15 244 瀏覽
去唔到韓國唯有係韓國餐廳感受下韓國氣氛,尖沙咀依間 Outdark 又真係好有韓國 feel , 早早 12 點一開門就黎到,唔算太多人,入到去環境昏暗得黎又好舒服,入黎就見到情侶鎖牆,天花仲掛左 d 星星再播住 kpop 好有氣氛好浪漫叫左個芝士炒雞真心值得推薦,放上黎已經流哂口水,中間有炒雞同年糕,店員會幫你開爐後撈埋 d 芝士,半溶既水牛車打芝士拉哂絲超正。芝士味唔會太咸,配埋炒雞一齊食岩岩好,雞肉亦都好嫩滑好好入口,年糕好有咬口,配埋芝士簡直一流。睇落好紅咁,但食落一 d 都唔辣,岩哂我呢 d 食唔到太辣既人旁邊仲有菠蘿粒,好甜好好味。炒泡菜,夠哂韓國味。雞蛋卷同紫菜飯,份量超足超豐富,一定唔驚唔夠飽炸醬麵大大碗,岩哂兩個人食,每一啖麵都有濃濃炸醬味,超香,食到停唔到口,入面仲有好足料既豬肉,d 麵都好有咬口,整得好出色朋友叫左 Blueberry Yogurt , 我自己就揀左 Ice Peach Ade , 桃味清甜好夠汽,亦夠哂開胃,正整體店員服務都好好,上菜亦好快,環境又夠哂舒服。價錢都好合理。其實仲有好多其他菜式都好想試,仲有得 DIY 紫菜飯卷好似好好玩咁,不過得兩
再播住 kpop 好有氣氛好浪漫

叫左個芝士炒雞

炸醬麵

整體店員服務都好好,上菜亦好快,環境又夠哂舒服。價錢都好合理。其實仲有好多其他菜式都好想試,仲有得 DIY 紫菜飯卷好似好好玩咁,不過得兩個人黎,食個芝士炒雞其實都已經飽左,下次一定會再黎試過
炸醬麵