2024-01-04 163 瀏覽
朋友間嘅海邊法式品味時光!🍴🌊 喺這家餐廳,我飽嘗咗一系列精緻菜式,感覺好得意😊。首先,凱撒沙律和牛油果虎蝦沙律嘅新鮮度真係半斤八兩,都好味美。法式煎田雞腿簡直係極品!肉質結實得嚟又唔乾,啖啖肉真係過癮。隔籬啲香煎魷魚仔湊埋西班牙肉腸,每一啖都話得上係海鮮嘅恩物。食落啖啖肉香,入口即溶,薯蓉又滑,整體來講賣相滿分味道都正!再講吓田螺,法式嘅經典做法真係令佢嘅味道提升咗唔少,同大量香草一齊入口,順滑香濃!雞肝豬肉批都一試難忘,濃郁嘅肉味配上微酸嘅酸瓜,特別之選。等咗一陣,餐湯來到,是日南瓜湯真係濃郁細膩,暖笠笠嘅,順滑得令人滿足。主食方面,個炭燒美國頂級肉眼扒食起嚟美味得滔滔不絕,而阿拉斯加蟹肉扁意粉就係海鮮愛好者嘅必選,蟹味實在太鮮啦!哎吔,細講唔完,食完感覺自己幸福過晒。咁美味嘅經歷,一定會再黎探探,推介畀愛好美食嘅你哋啦!👍🏼💖