壹蒸鍋

Sauna Hot Pot
吃貨的我倆都超愛打邊爐,和另一半慶祝生日,當然首選任食打邊爐,想再搞搞新意思........一於就食"海鮮蒸鍋+任食火鍋"!是日準時5:45PM到達,因為已訂位所以一去到好快就獲安排坐卡位了!無耐餐廳姐姐就捧上令我倆期待的!!!!!海鮮蒸鍋!!!!!  有扇貝、鮑魚、大蜆、長腳蟹腳、蟶子、青口、班魚塊等等堆到滿滿的,而且鋪滿粉絲,個鍋蒸緊時都已經流哂口水~~~趁蒸鍋蒸緊的8分鐘,可以出去自己拎醬料、飲品。眨下眼終於可以開餐,每款海鮮完全唔會有腥味,鮮味十足,而且肉質彈牙一D都唔"霉"! 質素很好!!!!抵食~大讚!!!秒速食好海鮮蒸鍋後,就到第二個環節!!!!!任食火鍋!!!!食材都喺紙仔上任揀,款式都很多....(掛住食食食,都冇咩點影相)以"海鮮蒸鍋+任食火鍋"兩個食法,$169+10%一位真係好抵食,下次都會再安哥的!!!

任食火鍋

2017-08-04