餐廳: 盈館
資訊:

2024-04-02 163 瀏覽
陳師奶推薦「盈館」抵食又好食,我就帶老公同奶奶去咗飲茶,真係有驚喜!呢間餐廳氣氛輕鬆,真係好適合一家人嚟聚餐🍽️避風塘脆茄🍆呢個菜嘅外觀好吸引,茄子炸到金黃酥脆,茄子嘅肉質嫩滑,加上避風塘嘅香脆口感,真係好過癮💥而北菇棉花雞🐔份量好足,咬落去好多汁,真係好好味!北菇同雞肉嘅鮮味融合得恰到好處,每一口都令人滿足😌紅米魚茸脆竹腸好精緻🌾竹筍腸包裹住魚茸,色彩鮮豔。一口咬落去,竹筍腸嘅脆口感同魚茸嘅鮮味交織在一齊,好有創意🌼老公叫咗個甫魚乾蒸燒賣,燒賣包裹住鮮嫩嘅甫魚乾,燒賣皮薄餡多,甫魚乾嘅鮮味散發出來,好特別又唔會搶咗燒賣嘅肉味💯今餐老公同奶奶都食得開心😄咁就咩抵啦🎵下次同朋友再黎食下先

今餐老公同奶奶都食得開心😄咁就咩抵啦🎵下次同朋友再黎食下先