2023-12-28 503 瀏覽
聽朋友介紹依間既 Pizza 唔錯,所以去朗豪坊試下。餐廳係Food court 嗰層,好易揾,不過地方唔算大,同埋有限時。食物份量都好大,我地叫咗3 個招牌菜式 Share 食。-  Maru 秘製青口鍋藍青口係中等 Size,大細都算 OK。秘製汁有啲似白汁,有香料,忌廉,白酒香味,味道適中,食完一隻又一隻,好快已經搶曬。- 蒜香甜辣秘製炸雞韓式炸雞,係炸雞上面加醬汁,作為調味,又保持到脆皮。蒜香甜辣醬,其實係唔辣既,不過可以增加炸雞既風味,而且雞肉係好juicy。- 芝心Maru 大哥 PizzaPizza 主要有Maru 香雞,車厘茄,馬里拉芝士,同埋有好多配料,十分豐富。蕃茄,芝士味好濃,不過有酸忌廉平衡番味道。Pizza 係薄底,超鬆脆,所以食多一兩塊,都ok。一次過可以食到藍青口,Pizza,炸雞,而且水準又高,真係滿足所有願望。
聽朋友介紹依間既 Pizza 唔錯,所以去朗豪坊試下。
食物份量都好大,我地叫咗3 個招牌菜式 Share 食。
-  Maru 秘製青口鍋
藍青口係中等 Size,大細都算 OK。
Maru 秘製青口鍋
- 蒜香甜辣秘製炸雞
韓式炸雞,係炸雞上面加醬汁,作為調味,又保持到脆皮。
蒜香甜辣秘製炸雞
- 芝心Maru 大哥 Pizza
Pizza 係薄底,超鬆脆,所以食多一兩塊,都ok。
芝心Maru大哥
Maru 秘製青口鍋