餐廳: 韓大叔大排檔
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-05-13 44 瀏覽
最近搵到呢間韓國嘢好吸引好正宗咁 今日去開銅鑼灣就book位試吓 一坐低店員就俾左d 韓式小菜我地有泡菜 、大豆芽、海帶好開胃韓大叔醬油拼盆 有醬油蟹 醬油蝦 鲍魚 蛋 全部都係韓國入口 放心食用 醬油味道豐富 海鮮新鮮 蟹唔算大隻 但入面既肉好澎湃 蝦就又大隻又入味好貼心配埋必備紫菜拌飯夾埋一齊食好好味 醬油三文魚 店員話有新出既醬油三文魚 所以我地都試埋 三文魚加埋佢自己本新既油脂 食落會再豐富d 都一樣好味食完醬蟹好岩飲番d 熱野暖下胃 所以叫左韓式傳統鍋物 即係雪濃湯 好足料 有三大舊牛肉 同羅白 飲落湯好香濃 而且完全唔洗調味芝士王樣排骨 豬肋骨有先烤過 但唔會乾晒 一入口肉汁好豐富醬汁酸酸甜甜加埋芝士真係好惹味火山芝士熔岩飯都係鐵板上 店員話最好將雞蛋漿煮熟前同炒飯拌勻所以我哋快快手拌勻咗先 拌勻之後既炒飯充滿著芝士絲、雞蛋同泡菜非常juicy飯底仲有少少飯焦添荔枝真露梳打女仔飲一流 好易入口 朋友叫左益力多燒酒 仲俾左個韓韶禧燒酒杯佢搞到佢以為自己同女神飲緊酒咁 好搞笑
最近搵到呢間韓國嘢好吸引好正宗咁
今日去開銅鑼灣就book位試吓

一坐低店員就俾左d 韓式小菜我地
有泡菜 、大豆芽、海帶
好開胃

火山芝士熔岩飯
都係鐵板上
店員話最好將雞蛋漿煮熟前同炒飯拌勻
所以我哋快快手拌勻咗先
拌勻之後既炒飯充滿著芝士絲、雞蛋同泡菜
非常juicy
飯底仲有少少飯焦添

荔枝真露梳打
女仔飲一流 好易入口

朋友叫左益力多燒酒
仲俾左個韓韶禧燒酒杯佢
搞到佢以為自己同女神飲緊酒咁 好搞笑
  • 韓大叔醬油拼盆
  • 芝士王樣排骨