專程過香港試的一間咖啡店 #NINETYS ,今次尖沙咀K11 Art Mall 個間,一出地鐵站商場入面比較就腳易搵。中午食飯時段較多人,有機會需要等位,今次安排我地坐餐廳中間圓台,呢張圓枱中間圍住一棵樹設計特別。木系裝修加柔和燈光,整體用餐環境幾舒服。▼Brunch Board with bakery 4 Sides HKD 148-Sourdough -Sweet and Sour Cauliflower-Grilled UK Sausages w/ Berries jam-Mushroom Salad-Black Truffle Scrambled EggsNINETYs SOM TUM - AVOCADO HKD 208AMERICANO HKD 35LATTE (OAT) HKD 50▼中午時段有Brunch Board Set 選擇,可自選四至六款配菜,跟飯類或兩片麵包,今次揀4款配菜—甜酸椰菜花、烤英國香腸、蘑菇沙拉和黑松露炒蛋(配酸種麵包)。其中印象較深刻係黑松露炒蛋,成碟份量多,嫩滑又十分香口,配麵包一流。.牛油果大蝦沙律🥗呢個組合無得輸,清新健康之選。食物質素不錯

-Sourdough
-Sweet and Sour Cauliflower
-Mushroom Salad
-Black Truffle Scrambled Eggs
AMERICANO HKD 35
LATTE (OAT) HKD 50

牛油果大蝦沙律🥗呢個組合無得輸,清新健康之選。食物質素不錯,選擇亦多,有驚喜。
呢間咖啡出品高質,至少合我喜愛口味,佢地會提供fruity或nutty 兩款口味,前者會清爽啲,後者較濃郁有果仁香。
二訪時係用餐區旁邊coffee bar外帶杯咖啡☕️。