2024-04-19 40 瀏覽
最近公司忙日日都要開OT🙈返到屋企攰到連飯都唔想煮!Lunch Time成日經過呢間鋪頭一直都想try try😋今晚收工外賣咗啲韓式飯卷返屋企🍣淥條菜同老公仔簡簡單單又一餐!營養豐富好味又健康💪🏻🥬No. 4 - Veggie Lover $58最近成日食煎炸野想食清啲,所以揀咁3呢款飯卷😋大大舊飯卷入面餡料好豐富!紅菜頭、蘆筍、芒果、青瓜、紫蘇葉、炸蒜配搭得好好味👍🏻再加上老闆自製醬同黑松露蛋黃醬😏有陣淡淡嘅黑松露味令到成個飯卷味道層次更上一層樓👏🏻🥑No.12 - California $65呢款飯卷雖然唔多材料🤔但係蟹柳、牛油果、飛魚子出奇地夾!老公仔最鐘意嘅就係呢款飯卷啦😂話佢飛魚子醬味道好突出仲食到停唔到口添!八大舊好快俾佢食左一大半🤭🐟No.14 - Double S $62我呢個三文魚控當然要嗌返個三文魚飯卷啦!🐟三文魚加上辣三文魚一樣咁飽滿🌶食落仲食到魚油香😌再加上碎帶子、辣蛋黃醬同黑白芝麻點綴!令到飯卷唔使點豉油都一樣咁惹味😋滿足到我三文魚控嘅胃口🥰除咗韓式飯卷之外仲有其他丼飯😋仲有刺身添!下次lunch介紹同事黎試下先!

🥬No. 4 - Veggie Lover $58

🥑No.12 - California $65