2012-07-15 1130 瀏覽
步入呢間店就見到10枱佔8枱都係叫火鍋.而且聞到好香.我覺得30幾度高溫.吃火鍋太熱.而鍋實在份量太勁.有機會要叫多一人才試.服務同樣冷淡.加上有少少自助.自己搬椅.自己叫店員落單.店員無論如何也沉默回應.?相反我覺得老閭娘雖則有點串.幾坦白.均真.例如我向店員提出漏了汽水.店員想加單..老閭娘反應:你落左單..同客人傾談時.將店內食物.租金成本.一一告知.生炒骨.:個醬味道做得恰到好處.豬肉也新鮮.雖則醬酸酸.也不失肉的鮮味.肉質入口也香脆好食.蒸魚雲:汁亦不算鹹,魚亦入味.不過我喜愛吃蒸魚啖啖肉,可以試出控制時間同肉鮮味.魚雲只食骨.什麼味道也比濃濃調味蓋過.只要唔腥已算合格.埋單加2個飯亦只是137元...主要是吃火鍋.小菜選擇少,味道的確不俗.價錢合理.客似雲來.總有原因.

用餐優惠
其他