2021-05-25 91 瀏覽
雖然今日係星期1,但一樣係十分多人呀,畢竟最近天氣好熱,如果去商場行下,然後嘆住冷氣食餐好,都係大家想要的。最好就整個凍飲,大家chill下,咁就最好啦。今日一行二人叫了兩個burger , 兩杯冰茶,再整個薯條share食。 菠蘿鱈魚柳漢堡魚柳炸得好脆,超級正。漢堡有烘過,夾住魚柳係裡面,而魚柳個個外皮唔係普通既炸粉,而係一個好脆既外殼,配合菠蘿,就更加之清新。加上藩茄呀,完全唔會覺得膩。正呀! 另一個係蜜糖芥末大烤菇煙肉雞柳漢堡,專登揀另一個醬汁,鱈魚柳漢堡係沙律醬,今次就揀左蜜糖芥末,令大家share 食個陣更加多層次了。大烤菇煙肉雞柳漢堡,煙肉好香口就一定,大烤菇令這個多肉既漢堡健康一D,而且本身好juicy雞柳就好香既,而且都好厚好大件,肉質都唔錯。 波蘿冰茶,蜜桃冰茶冰茶好在係唔會太甜,好怕有時只有糖水味既冰茶,反而這裡既冰茶唔會過甜,配burger 食,其實係好好fresh加上天氣真係好熱,炎炎夏日噗漢堡冰茶十分正。 旋風薯條,又脆,又正。我覺得佢比平日直身薯條更正,本身已經調好味,大家傾下計,食下一條又一條。
雖然今日係星期1,但一樣係十分多人呀,

菠蘿鱈魚柳漢堡
就更加之清新。加上藩茄呀,完全唔會覺得膩。正呀!

另一個係
蜜糖芥末大烤菇煙肉雞柳漢堡,
專登揀另一個醬汁,鱈魚柳漢堡係沙律醬,今次就揀左蜜糖芥末,
雞柳就好香既,而且都好厚好大件,肉質都唔錯。

旋風薯條,
又脆,又正。我覺得佢比平日直身薯條更正,本身已經調好味,
大家傾下計,食下一條又一條。