餐廳: SP_CE cafe & lounge
資訊:

2022-01-25 226 瀏覽
鍾意食黑松露嘅一定唔可以錯過無論bagel 定意粉都係咁好食仲要試埋個ginger latte!!!!幾特別!星期六日去 當行下山 打個卡 幾chill🤤☕️Ginger Latte $48 📊7/10其實我本人都唔太鍾意食薑 甚至都幾抗拒但係依杯ginger latte 我又接受得到!佢嘅薑味係好香 飲落唔會有辛辣感 而整體係甜甜地 而又不失咖啡嘅甘苦味👍🏽🥃Honey Lemon With Sparkling Coffee $52 📊5/10唔知大家有冇飲過檸啡🤔佢就係加左sparkling同埋甜甜地嘅檸啡 正常 🥯Black Truffle Scrambled Egg Bagel $98 📊7.5/10黑松露滑蛋大份到蓋過曬全部配菜(cheese🥬🍅) 勁誇張個炒滑蛋火喉岩岩好 最重點係黑松露比得勁大方 落得勁重手好似揸住一舊黑松露直接咬咁😂Bagel唔係好煙靭果種 比較似普通麵包好好食 泥到必食🍝Creamy Black Truffle with Mixed Mushroom Fresh Spaghetti $118 📊7/10好特別嘅地方係佢用手工意粉 佢係幼身而又軟硬適中 仲
鍾意食黑松露嘅一定唔可以錯過
無論bagel 定意粉都係咁好食
仲要試埋個ginger latte!!!!幾特別!
星期六日去 當行下山 打個卡 幾chill🤤

☕️Ginger Latte $48 📊7/10
其實我本人都唔太鍾意食薑 甚至都幾抗拒
但係依杯ginger latte 我又接受得到!

黑松露滑蛋大份到蓋過曬全部配菜(cheese🥬🍅) 勁誇張
個炒滑蛋火喉岩岩好 最重點係黑松露比得勁大方 落得勁重手
好似揸住一舊黑松露直接咬咁😂
Bagel唔係好煙靭果種 比較似普通麵包
好好食 泥到必食
好特別嘅地方係佢用手工意粉 佢係幼身而又軟硬適中 仲有d蛋香!
而個黑松露汁當然都係相當濃郁 好大方 好食

🧀Cheese Omelette with Spanish $108 📊7/10
佢嘅omelette真心好出色 再配埋少少cream🧅去整嘅波菜餡 好食 cheese味都幾濃!
個包係脆內軟果種 👍🏽

Overall 🔥7/10